20. februar 2010

Ja tak til effektivt politi

Ifølge Politiken har regeringen  bedt et konsulentfirma om kigge nærmere på politiet for at finde områder, hvor man kan effektivisere arbejdsgangene.

Det sker, fordi politiet flere år i træk har haft et stort overforbrug. Med effektiviseringerne håber regeringen, at politiet kan få udgifterne ned og dermed holde budgettet.

Blandt andet er der et stort behov for effektivisering i Københavns Politi, hvor de politibiler, der kører patrulje hører hjemme på forskellige stationer spredt rundt omkring i hovedstaden. Ideen er ifølge Politiken at samle beredskabet, så patruljebilerne kun skal operere ud fra én central base.

I følge regeringen vil man kigge positivt på rapporten. Og man må håbe, at der endelig kommer gang i effektiviseringen af politiet, for er der noget Danmark har behov for, er det et politi, der står respekt om. Og det har vi ikke haft siden Lene E. utroligt dårligt indførte politireformen.

DF og Socialdemokratiet ser ud til at være imod, men lad os håbe fornuften sejrer.

Politiforbundet, som åbenbart har direkte adgang til bl.a. TV2, er selvfølgelig også imod. De er helt sikkert en dygtig fagforening, men det er ikke dem, der skal og bør lede det danske politi.

Politikens artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar